ENTITAT D'INICIATIVA SOCIAL

Acreditacions i reconeixements

Reconeixements

ACREDITACIONS I CERTIFICACIONS 2019

Ministerio de Sanidad y Política SocialAcreditació CSUR “Lesionado Medular Complejo”.
IQNet SR10Certificació IQNet SR10 en Responsabilitat Social Corporativa (gener, 2020 àmbit d’aplicació a l’Hospital de Neurorehabilitació de Badalona i a Guttmann Barcelona)
SGS ISO 140015ª Recertificació ISO 14001 (maig, 2020).
Joint Commission International4ª Reacreditació Joint Commission International, pel compliment dels paràmetres de qualitat de l’agència no governamental americana d’acreditació d’establiments sanitaris que vetlla per millorar la seguretat i la qualitat de les organitzacions de salut (juny, 2018)
EMAS GestiónRegistre europeu d’ecogestió i auditoria ambiental EMAS (maig, 2020).
Qualificació Energètica BCertificació de l’edifici de l’Hospital de Neurorehabilitació de Badalona amb una Qualificació Energètica B (febrer, 2014)
Certificat energètic ACertificació de l’edifici de Guttmann Barcelona amb una Qualificació Energètica A (gener, 2019)
Breeam ESCertificació BREEAM®ES que acredita l’estàndard en construcció sostenible a l’edifici de Guttmann Barcelona amb una classificació de 56’30% (maig, 2019)
Acreditacioó AQU FavorableAcreditació del AQU al nou Màster Universitari en Neurorehabilitació de 60 ECTS amb resolució favorable. (desembre, 2019)
Banc de sang i teixitsAcreditació del servei de transfusió (gener, 2019).
Pacto Mundial Red EspañaSoci signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides per a la responsabilitat de les organitzacions (juny 2018)
Economia del Bé ComúBalanç de l’Economia del Bé Comú auditat amb una puntuació de 693 punts (desembre, 2017)
Certificació LOPD que garanteix la qualitat i bones pràctiques en protecció de dades (juny, 2020)
HON CODECertificació “Health On The Net” HON Code que acredita la confiança de la informació mèdica i sobre salut de la pàgina web guttmann.com (desembre, 2019).
WMACertificat de Web Mèdica Acreditada WMA (novembre, 2019)
TÜV PRLAuditoria legal de Prevenció de Riscos Laborals (febrer, 2019)

RECONEIXEMENTS 2019

L’Institut Guttmann rep el Premi Timbaler d’Honor

L’Ajuntament del Bruc va atorgar el premi Timbaler d’Honor en la seva 8a edició a l’Institut Guttmann per la llarga trajectòria de l’hospital associada a valors com la solidaritat, l’esforç, l’acció responsable, l’atreviment i la lluita per les causes nobles i la millora de la societat. L’Institut Guttmann recull aquest guardó agafant el relleu de la Fundació Proactiva Open Arms.

El projecte BBHI rep el premi Trifermed Awards

El projecte Barcelona Brain Health Initiative va rebre el mes de juny el premi “Trifermed Awards for Social Impact in Healthcare” en la categoria d’Iniciatives. Aquests premis reconeixen els projectes d’investigació amb un impacte social.