COMUNITAT

Comunicació responsable

Pau, Justícia i Institucions Sòlides

L’Institut Guttmann trasllada la seva responsabilitat i voluntat de transparència a tots els processos de comunicació que regeixen la seva actuació en relació als missatges, canals i suports dirigits als públics interns i externs amb els quals es relaciona. 

Portal Web Institucional Acreditat GUTTMANN.COM

El portal web institucional de l’Institut Guttmann està reconegut com a Web Mèdica Acreditada i té la Certificació HONCODE, de la Fundació Suïssa Health on the Net que certifica que els continguts mèdics que es pengen a la web pública són veraços, estan contrastats per publicacions mèdiques o científiques i que la institució compta amb un Consell Assessor que revisa els continguts abans de pujar-los a la xarxa.

Enguany, les dades analítiques reflecteixen els següents resultats:

392.339 usuaris han visitat la pàgina web.
– Aquests han realitzat 492.094 visites.
– Han visitat més de 820.644 pàgines.
– El 69% dels usuaris són dones i el 31% són homes.

Pel que fa a la procedència de les visites, més del 35% són d’Espanya seguit d’un 23% de Mèxic. La resta, per ordre, Colòmbia, Argentina, Perú, Rússia, Equador, Estats Units, Xile i Ucraïna. Els usuaris accedeixen gairebé en un 60% a través de dispositiu mòbil, mentre que un 38% ho fan des d’un ordinador de taula i un 2% des d’una tablet.

Xarxes socials i altres entorns digitals

El llenguatge emprat per la institució a les xarxes socials i altres entorns digitals és accessible i proper, no utilitzem paraules malsonants ni un ús abusiu de les majúscules.
Les fotografies que acompanyen els continguts són sempre preses comptant amb el consentiment de les persones que hi apareixen segons marca el compliment de les directrius establertes.
Revisem tots els continguts que els seguidors publiquen, respectant el dret a la llibertat d’expressió i si es considera pertinent, aquells comentaris que poden resultar ofensius o amb paraules malsonants són eliminats.

Dades 2019

Facebook: 17.564 seguidors
Twitter: 10.177 seguidors
Linkedin: 3.832 seguidors
Instagram: 5.340 seguidors

Durant 2019 l’Institut Guttmann ha impulsat la construcció d’un nou projecte web:

  • Guttmann Brain Health Institute, la web de la nova clínica especialment pensada i dissenyada per tal d’oferir el millor diagnòstic i els tractaments més avançats per donar resposta als problemes funcionals, tant motors com cognitius i conductuals, que afecten a les persones que pateixen una malaltia neurològica o algun tipus de trastorn neuropsiquiàtric.

> ACCEDEIX A LA NOVA WEB DEL GUTTMANN BRAIN HEALTH INSTITUTE!