COMUNITAT

Dinamització de Guttmann Barcelona

Dinamització de Guttmann Barcelona
Salut i Benestar
Jornada de Portes Obertes Guttmann Barcelona

L’inici d’activitat al nou centre Guttmann Barcelona es va celebrar amb una Jornada de Portes Obertes que va tenir lloc els dies 19 i 20 de gener amb més de 1.500 persones que durant tot el cap de setmana van descobrir el nou edifici i els nous serveis que ofereix. A la jornada van assistir professionals, amics, veïns, institucions públiques i privades, entitats del barri, personalitats, etc. Durant aquests dos dies no només es va poder visitar l’edifici sinó que també es van organitzar tallers i xerrades aptes per a tots els públics.

Àgora de Guttmann Barcelona

La dinamització de Guttmann Barcelona ha estat una de les peces clau de l’activitat institucional, comunicativa i social de l’Institut Guttmann i per això s’han posat en marxa diferents iniciatives com les Àgores, un espai de reflexió amb conferències i xerrades obert a tothom amb temàtiques tan diverses com el tractament de l’Ictus, la discapacitat i la igualtat de gènere, la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat, la solitud i la salut cerebral, etc.

Durant l’any 2019 s’han celebrat un total de 7 Àgores amb l’assistència de més de 500 persones.

Roda de premsa de presentació del Guttmann Brain Health Institute

El passat mes de desembre es va organitzar una roda de premsa com a presentació oficial als mitjans de comunicació del Guttmann Brain Health Institute (GBHI) amb el Dr. Álvaro Pascual-Leone com a director. També hi van estar presents el Dr. Josep M. Ramírez, la Dra. Montserrat Bernabeu i la Dra. Concepció Puig com a principals representants del nou projecte. A la roda de premsa hi van assistir nombrosos mitjans de comunicació com ara El Mundo, Diario Médico, Agencia EFE, La Razón, Expansión, The Business Year, RAC1, betevé, Diari Ara i La Vanguardia.

Així mateix, durant 2019 s’ha posat en marxa les pàgina web de la Neuroclínica per a la Salut Cerebral, Guttmann Brain Health Institute.

Open House Guttmann Barcelona

El nou edifici Guttmann Barcelona va obrir per segona vegada les seves portes dins el festival 48h Open House Barcelona com a edifici d’interès arquitectònic.