2020 ENTITAT D'INICIATIVA SOCIAL

Aliances per assolir els objectius

alianzas

L’Institut Guttmann estableix aliances i acords formals amb altres institucions, entitats i/o empreses amb objectius similars o complementaris als seus, per a la millor consecució i desenvolupament dels seus objectius fundacionals.

Aquest 2020, ha estat un any que el conjunt de professionals sanitaris s’han vist obligats a canviar vertiginosament el seu dia a dia, transformant la seva realitat quotidiana i adaptant-la a situacions imprevisibles. Aquesta circumstància ens ha possibilitat valorar la sinergia de la col·laboració establerta amb els veïns de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, amb els que hem col·laborat i compartit instal·lacions durant la primera onada de la pandèmia. Això ens ha ajudat a crear una consciència compartida de l’enorme potencialitat i els molts avantatges que per ambdues institucions representa una major i més ambiciosa aliança estratègica.

Addicionalment, a la darrera revisió de 2020, l’organització ha establert un total de 280 acords distribuïts entre els seus diferents àmbits d’actuació:

CONVENIS / ACORDS – AENUM.
Assistencials6021%
Recerca10236%
Universitat i Docència3212%
Innovació aplicada
(Guttmann, NeuroPersonalTrainer ®)
3713%
Consell Social, Associacions i Altres4918%
TOTAL280

L’Institut Guttmann assenta les seves aliances sobre bases justes i transparents que persegueixin els objectius institucionals, i procurin el benefici mutu, negant-se a qualsevol relació o vinculació amb d’altres organitzacions que puguin originar-li un conflicte ètic amb els propòsits, els objectius o els valors institucionals.