2020 PACIENTS I FAMÍLIES

Guttmann, NeuroPersonal Trainer®

GNPT

El 2020 ha estat un any atípic per la pandèmia i totes les restriccions derivades, afectant el comportament normal de nombrosos serveis hospitalaris. Tot i això, s’ha continuant aportant millores a la plataforma per continuar oferint el millor servei.

  • S’ha continuat millorant la robustesa i la funcionalitat de la plataforma incorporant una nova capa de gestió comercial i administrativa. Aquesta, ha permès un control més exhaustiu dels clients repercutint en una millora del servei proporcionat.
  • Continuem incrementant la valorització dels professionals clínics que utilitzen l’eina mitjançant la seva capacitació amb el Curs Online GNPT® gratuït. A finals de 2020 havien estat enviats 330 certificats en total.
  • El 2020 ha incrementat el nombre d’usuaris respecte a 2019 en un 16,4 % (3.548), i en un 38,4 % en el nombre de sessions (107.031), accelerant-se a finals d’any amb la reobertura d’un gran nombre de serveis.
  •  S’ha produït un canvi pel que fa a l’accés als nostres serveis, ja que si abans del confinament (març 2020), el percentatge de tractaments domiciliaris resultava del 12,8%, a finals d’any ja suposava més d’un 25%, proporcionant una solució a la demanda creixent de serveis per tots aquells pacients que no podien accedir als centres.
  • Actualment, la plataforma està disponible en més de 300 centres de diferents llocs del món, donant cobertura a tot l’Estat espanyol.
  • Destacar també la introducció de la plataforma GNPT® al Servei Andorrà de Salut a finals del 2020 i l’acord global d’incorporació de la plataforma amb l’empresa líder del sector residencial com és DOMUSVI.