2022 LA FUNDACIÓ

Acreditacions i reconeixements

acreditaciones

ACREDITACIONS I CERTIFICACIONS

Joint Commission International·     Reacreditació 5ª certificació Joint Commission International (2021)
Ministerio de Sanidad y Política Social Acreditació CSUR “Lesionado Medular Complejo” (2013)
IQNet SR10 Certificació IQNet SR10 en Responsabilitat Social Corporativa (2021)
iso 50001·         ISO 50001 a l’hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona (2021)
SGS ISO 14001·         ISO 14001 a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann a Badalona i al centre Guttmann Barcelona (2021)
EMAS Gestión·         Verificació Registre europeu d’ecogestió i auditoria ambiental EMAS a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona (2021)
Qualificació Energètica BCertificació de l’edifici de l’Hospital de Neurorehabilitació de Badalona amb una Qualificació Energètica B (2014)
Certificat energètic ACertificació de l’edifici de Guttmann Barcelona amb una Qualificació Energètica A (2019)
Breeam ESCertificació BREEAM®ES que acredita l’estàndard en construcció sostenible a l’edifici de Guttmann Barcelona amb una classificació de 56’30% (2019)
Banc de sang i teixitsAcreditació del servei de transfusió (2019).
Pacto Mundial Red EspañaSoci signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides per a la responsabilitat de les organitzacions (2016)
Certificació Codi Tipus que garanteix la qualitat i bones pràctiques en protecció de dades (2022)
WMACertificat de Web Mèdica Acreditada WMA (2022)
TÜV PRLAuditoria legal de Prevenció de Riscos Laborals (2021)

RECONEIXEMENTS 2022

  • Premi en categoria “Hospital Verd” per l’European Private Hospital Awards pel nostre compromís ambiental i energètic de millora continuada.
  • La Plataforma de Organizaciones de Pacientes (POP) va premiar la iniciativa del “Nou Pla d’Acollida incorporant l’Experiència Pacient”.
  • La Fundació Avedis Donabedian ens va atorgar el premi a la millor pàgina web d’una institució sanitària i social.
  • La Mutua Universal ens va distingir pels més de 50 anys de col·laboració entre ambdues institucions.
  • L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va atorgar, dins la celebració del Dia de la Policia Local 2022, un reconeixement al Programa Game Over pels serveis prestats a la comunitat de Sant Boi de Llobregat.
  • La Policia Local de Terrassa va distingir en un acte commemoratiu el Programa Game Over per la seva contribució a la prevenció i sensibilització sobre les conseqüències dels accidents de trànsit.
  • ASPY Prevenció va distingir la nostra institució amb el premi Xcellens Solidari per l’activitat social que desenvolupa.
  • Revalidació com a Grup de Recerca Consolidat per part de l’AGAUR, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya, amb l’atorgament de finançament associat.