2022 COMPROMÍS SOCIAL

Comunicació responsable

Comunicació responsable

Pau, Justícia i Institucions Sòlides

L’Institut Guttmann trasllada la seva responsabilitat i voluntat de transparència a tots els processos de comunicació que regeixen la seva actuació en relació als missatges, canals i suports dirigits als públics interns i externs amb els quals es relaciona. 

Web GUTTMANN.COM

La Fundació Institut Guttmann compta amb un portal web gran, amb més de 600 pàgines d’informació i una navegació fluida i per a l’usuari que, sense sortir de la pàgina web, va descobrint noves informacions i serveis que poden ser-hi d’interès. El portal web està reconegut com a Web Mèdica Acreditada.

La web de la Fundació Institut Guttmann es continua consolidant després del seu primer any de funcionament i manté una mitjana de 34.000 visites al mes.

El portal web institucional de l’Institut Guttmann està reconegut com a Web Mèdica Acreditada.

L’Institut Guttmann guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a la millor pàgina web

L’Institut Guttmann ha estat guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a la millor pàgina web d’una institució sanitària, celebrats a l’abril a l’Auditori AXA de Barcelona.Aquesta és la nova pàgina web de la Fundació Institut Guttmann, publicada al desembre de 2021  amb un nou plantejament i disseny. 

Partint d’un estudi dels usuaris vam fer una renovació estructural i del model de navegació per tal de donar cabuda als diversos tipus d’usuaris i a la diferent informació que necessiten en cada moment segons la fase en la que es troben. Una web pensada per als usuaris, per ajudar-los a entendre la patologia i maneres de fer-ne front, així com posar al seu abast les solucions o serveis amb els quals els podem acompanyar. 

Al llarg de 2022 la web va acumular 399.586 usuaris que van consultar més de 500.000 pàgines. Els usuaris són principalment d’Espanya (un 67%) però cal destacar que un 9,75% són de Mèxic. Enguany, les dades analítiques reflecteixen els següents resultats:

  • 399.586 usuaris
  • 423.608 sessions
  • 502.725 pàgines.

Pel que fa a la procedència de les visites, més del 67% són d’Espanya seguit d’un 9,75% de Mèxic. La resta, per ordre, Colòmbia, Equador i Perú.

Els usuaris accedeixen en un 53,9% a través de dispositiu mòbil, mentre que un 44,34% ho fan des d’un ordinador de taula i un 1,86% des d’una tauleta.

Portal Web BARCELONA.GUTTMANN.COM

La web de Guttmann Barcelona també està reconeguda com a Web Mèdica Acreditada i en ella es donen a conèixerles diferents especialitats que s’atenen a les Clíniques i els tractaments tradicionals i innovadors que s’hi apliquen de manera personalitzada.

La web de l’Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació es manté amb unes 18.000 visites mensuals i es consolida com la segona via d’entrada de pacients al centre de Barcelona.

Pel 2022 les dades analítiques reflecteixen els següents resultats:

  • 199.918 usuaris
  • 220.170 visites.
  • 286.640 pàgines.

Els cinc països del quals rep més visites la web són: 35% són usuaris d’Espanya, seguit d’un 21,52% de Mèxic i a continuació usuaris de Colòmbia, Veneçuela i Perú.

Visita les nostres instal·lacions als nous tours virtuals

L’Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació (Guttmann Barcelona) i la web els apartaments de Guttmann Barcelona Life ja disposen dels seus respectius tours virtuals a 360º.

Ambdós tours virtuals incorporen un recorregut per les instal·lacions en el que cada espai va acompanyat d’un petit text amb informació i, en algunes zones, vídeos il·lustratius. El recorregut virtual es pot fer còmodament des de qualsevol dispositiu; ordinadors, tauletes i mòbils.

Aquí els podeu veure:

Xarxes socials i altres entorns digitals

Les xarxes socials han continuat sent una referència com a canal d’informació de notícies, novetats i activitats de l’hospital. Durant el 2022 s’han fet diverses actuacions i dins Linkedin hem augmentat en un 18% els seguidors i en un 155% les reaccions a les nostres publicacions. Pel que fa a Instagram, han augmentat els seguidors en un 9% a Badalona i un 15% a Barcelona.

Al 2021 el canal de YouTube ha tingut més de 80.000 visualitzacions, i el número de subscriptors ha augmentat en 748, arribant a 3.939 en total.

El llenguatge emprat per la institució a les xarxes socials i altres entorns digitals és accessible i proper, no utilitzem paraules malsonants ni un ús abusiu de les majúscules.
Les fotografies que acompanyen els continguts són sempre preses comptant amb el consentiment de les persones que hi apareixen segons marca el compliment de les directrius establertes.
Revisem tots els continguts que els seguidors publiquen, respectant el dret a la llibertat d’expressió i si es considera pertinent, aquells comentaris que poden resultar ofensius o amb paraules malsonants són eliminats.


Dades 2022 – Seguidors totals a les Xarxes Socials

Facebook: 20.376 seguidors
Twitter: 12.357 seguidors
Linkedin: 12.165 seguidors
Instagram: 12.500 seguidors

Publicació, un any més, de l’Informe de Responsabilitat Social Corporativa en format web.

En juny de 2021 la Fundació Institut Guttmann va presentar la MEMÒRIA D’ACTIVITAT – Informe de Responsabilitat Social Corporativa. L’informe, descriu els fets més rellevants duts a terme per l’organització en el decurs de l’any i es presenta en format web, interactiu i sostenible amb el medi ambient.