2023 LA FUNDACIÓ

Acreditacions i reconeixements

acreditaciones

ACREDITACIONS I CERTIFICACIONS

Joint Commission International·     Reacreditació 5ª certificació Joint Commission International (2021)
Ministerio de Sanidad y Política Social Acreditació CSUR “Lesionado Medular Complejo” (2013)
IQNet SR10 Certificació IQNet SR10 en Responsabilitat Social Corporativa (2021)
iso 50001·         Certificació ISO 50001 a l’hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona (2021)
SGS ISO 14001·         Certificació ISO 14001 a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann a Badalona i al centre Guttmann Barcelona (2021)
EMAS Gestión·         Verificació Registre europeu d’ecogestió i auditoria ambiental EMAS a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona (2021)
Qualificació Energètica BCertificació de l’edifici de l’Hospital de Neurorehabilitació de Badalona amb una Qualificació Energètica B (2014)
Certificat energètic ACertificació de l’edifici de Guttmann Barcelona amb una Qualificació Energètica A (2019)
Breeam ESCertificació BREEAM®ES que acredita l’estàndard en construcció sostenible a l’edifici de Guttmann Barcelona amb una classificació de 56’30% (2019)
Banc de sang i teixitsAcreditació del servei de transfusió (2019).
Pacto Mundial Red EspañaSoci signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides per a la responsabilitat de les organitzacions (2016)
Certificació Codi Tipus que garanteix la qualitat i bones pràctiques en protecció de dades (2022)
WMACertificat de Web Mèdica Acreditada WMA (2023)
TÜV PRLAuditoria legal de Prevenció de Riscos Laborals (2022)

RECONEIXEMENTS 2023

  • Premi Solidari de la Fundación Línea Directa a l’Institut Guttmann pel Game Over.  
  • Reconeixement al Programa Game Over en l’acte del Dia del Patró de la Policia Municipal de Gavà. 
  • Cruz de Plata de la Orden del Mérito de la Guàrdia Civil a l’Institut Guttmann.  
  • El Col·legi de Periodistes ha distingit els Pòdcast en Neurociències “Beines de Mielina” com a millor acció de comunicació dins els XIII Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova. 
  • Ens han nomenat com a Soci d’Honor de l’Associació de Dany Cerebral Adquirit Infantil Hiru Hamabi en reconeixement a la nostra trajectòria en la Neurorehabilitació Pediàtrica. 
  • Premi a la Best Strategic Talk Abstract de l’IGTP Retreat, als investigadors Gabriele Cattaneo i Alba Roca per la conferència Brain health maintenance and monitoring: findings from the Barcelona Brain Health Initiative. 

Cal destacar que l’assemblea general extraordinària de la Unió Catalana d’Hospitals ha escollit a la Sra. Montse Caldés com a Vicepresidenta del nou Equip de Govern de la institució per als propers 4 anys i la Dra. Montserrat Bernabeu ha estat distingida amb el Premi a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) pel seu destacat recorregut professional, caracteritzat pel compromís, la honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.