2023 COMPROMÍS SOCIAL

Beques tractament

Beques tractament
Salut i Benestar

La Fundació Institut Guttmann disposa d’un Programa de Beques-Tractament que, d’acord amb els seus valors institucionals, té per objectiu facilitar a totes les persones que ho necessitin, independentment de la condició econòmica, l’accés als procediments i les tècniques terapèutiques que es presten a l’Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació de Guttmann Barcelona.

Són objecte de Beca-Tractament tractaments i programes terapèutics implantats a Guttmann Barcelona que hagin estat prescrits per un facultatiu del propi centre, no estiguin inclosos a la cartera pública de serveis sanitaris, i per als quals aquest tractament sigui l’única alternativa terapèutica possible. Les Beques-Tractament en cap cas cobreixen els procediments i proves diagnòstiques necessàries per formular la proposta terapèutica.

El programa Vida Activa s’enmarca dins els Programes de Participació en la Comunitat i durant el 2023 s’han celebrat la 3a i 4a edició dedicades a persones amb un dany cerebral adquirit i amb una lesió medul·lar, respectivament. En totes dues edicions, el programa ha comptat amb la concessió de beques per a usuaris en situació de vulnerabilitat.